Salon Frivolette

LL-SF-gordijn-wwwLuna zou Luna niet zijn als zij niet regelmatig haar programma vernieuwd. Een bewezen concept is Soirée Frivolette, die voor bedrijven, verzorgingstehuizen, familiefeesten en verenigingen in een nieuw jasje is gegoten met als naam: Salon Frivolette.

Salon Frivolette is een show bestaande uit een veelkleurig palet van theater, interview, muziek, voordracht, spel, dans én humor. Op ludieke wijze presenteert Luna Lunettes het programma. Zij wordt muzikaal bijgestaan door DirQ, zanger en pianist, waar zij een liefdevolle professionele verhouding mee heeft. Luna en DirQ betrekken elkaar en het publiek bij de show. Samen dagen zij u uit mee te spelen en te zingen… en misschien een dansje?!

Kijk voor meer info hier en laat je informeren naar de mogelijkheden die wij bieden.