Soirée IDAHOT

12417737_1750649761834055_5747894929388396951_nIn de traditie van de welbekende, vaak geïmiteerde, maar nooit overtroffen Soirée Frivolette, bekend uit Café ’t Mandje en het Paleis van de Weemoed, presenteren wij… op 17 mei Soirée IDAHOT in de CMA Zaal in Amsterdam-Oostpoort.

Op deze dinsdag 17 mei is het namelijk de Internationale Dag Tegen Homo-, Bi- en Transfobie, aangezien er al genoeg negatieve dingen in het leven zijn maken wij er de Internationale Dag Vóór Jezelf Zijn van.  Jezelf kunnen zijn, dat wil jij toch ook? En laat dat nu net het thema zijn van dit IDAHOT-jaar.

Luna zou Luna niet zijn als zij niet een keur van artiesten bereid had gevonden om samen met haar deze Internationale Dag kleur en inhoud te geven. Zij treden graag voor jou op in een show vol muzikaal variété en soms met een act die jij van deze personen nog niet kent. Wij hebben ook een nieuwe locatie gezocht en gevonden, een zaal met veel ambiance, rood pluche, struisveren, beelden… oftewel een stap terug in de tijd naar 1893.

De CMA Zaal op het Paradijsplein begon zijn jonge leven als een meterhuis van het stadsgasbedrijf, ook wel bekend als de Oostergasfabriek. Het pand dateert uit 1893 en is dus industrieel erfgoed. De zaal ligt centraal en op loopafstand van het station Amsterdam Muiderpoort. De locatie heeft goede tram- en busverbindingen, lijn 9, bus 41 en 757 stoppen in de buurt (halte Pretoriusstraat), en zij is ook via de ringweg A10 goed bereikbaar.

KAARTEN NU OOK ONLINE TE BESTELLEN

GaysGadgets-AMS-logoKaarten voor deze Soirée IDAHOT kosten 10,00 per persoon, zij zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Gays & Gadgets, Spuistraat 44, 1012 TV Amsterdam. Wees verzekerd van een plaats en koop de tickets vooruit! Wij retourneren géén geld van gekochte tickets.

Wij zien je graag op dinsdag 17 mei (3e pinksterdag), zaal open vanaf 19:30 uur, de show start om 20:00 uur. Hieronder in groot formaat onze flyer/poster.

11-IDAHOT-flyer
Oostpoort is de naam van het winkelcentrum dat tussen de Linnaeusstraat en de Hogeweg ligt. Het Paradijsplein is schuin tegenover de Q-factory (Atlantisplein) ter hoogte van de Wethouder Verheijhal. Als men gebruikt maakt van Q-Park, ingang Polderweg 92, rijdt dan ondergronds zoveel mogelijk door tot aan de Action. Boven aangekomen is de CMA Zaal rechts op 50 meter.