Presentatie & Hosting

gastheer-51Luna Lunettes als presentator

Luna Lunettes staat graag in de schijnwerpers: vooral om uw artiesten, evenement, product, speech of haute couture te presenteren! Uw publiek is verrast door haar markante verschijning en spontane manier van doen. Luna vangt het op wanneer er iets mis gaat; “Is dit ’n act, is de batterij van de microfoon leeg of staat de volgende artiest nog niet klaar?”.

Zij straalt vrolijk, vrouwelijk én een tikkeltje androgyn. Haar stijl is sprankelend en lijkt uit-de-losse-pols. Luna Lunettes geniet van improvisaties met haar hooggeëerd publiek.

Zij zorgt ervoor dat uw gasten open staan voor de gelegenheid en genieten van de show, waardoor interactie, saamhorigheid en een plezierige onderlinge sfeer ontstaat.

Nieuwsgierig naar meer heerlijke ideeën van deze ladyspeaker?

flaneer02_2Luna Lunettes als host

Luna Lunettes flaneert, paradeert en wuift vol overgave. Zij vraagt en krijgt op natuurlijke wijze aandacht voor dát wat aandacht behoeft.

Luna Lunettes verwelkomt uw gasten als deurdiva, schrijdt door de ruimte als een koning of is aanspreekpunt voor de aanwezigen. Zij staat fier en vol trots als boegbeeld op uw praalwagen of boot.

Zij voegt een geniaal, herkenbaar detail toe aan haar kleurrijke verschijning zodat de toeschouwers zich verbonden voelen met uw gelegenheid, bedrijf of product.

Bent u benieuwd hoe deze gentle-woman een feest verovert? Bel met Luna Lunettes om samen te bespreken hoe zij uw volgende evenement kan opluisteren: 06-20908465!