Luna Lunettes presentatie en hosting

Wie is Luna?

Foto: John Melskens

Luna Lunettes geeft mensen een podium en aandacht. Zij speelt met rolpatronen en etiquette en verrast als theatrale ceremoniemeester haar artiesten en publiek. Haar stijl: persoonlijk, verbindend, out of the box en liefdevol.
Zij is het jongensmeisje op de basisschool dat opkwam voor de gepeste kinderen, de sociaal cultureel werkster die ook haar team aan het denken zette, de schooljuf die verhalen voordragend lesstof behandelt, de theatermaakster die on- en backstage het applaus graag deelt.

Willkommen, bienvenue, welcome!

Ver voor haar alter ego Luna Lunettes, toonde Carolien Steenkamp-Faaij met haar rol als Norma in “Paspoppen” van theatergroep Theatra haar rebelse kant. Via jeugdtheatergroep Stuiter kwam zij terecht in theatergroep Rood, daar kwam in de rol van Sandy in “Kries” haar veelzijdigheid aan het licht. Tegenwoordig is zij met dans- en theaterlessen in haar binnenzak, een rugzak vol ervaring en een goed team om haar heen, de moeder van het Luna Lunettes’ Variété.

Life is your stage!

Luna Lunettes’ Variété is een wisselend gezelschap van muzikale artiesten met de mix van cabaretesk variété, engagement, diversiteit en Open Mind.

Deelname aan de botenparade tijdens Amsterdam Pride 2017 is de pot met goud aan het einde van de regenboog. Op ons Drijvend Theater: een show van het Luna Lunettes Variété in de stijl van de Roaring Twenties van de vorige eeuw: Vrouwen maakten zich los uit hun keurslijf, de herenmode ontstond, en in de nachtclubs jazz muziek, ludiek theater, crossdressing en spannende love affaires.

Vrijheid is geen moment opname maar een proces, waarvoor we ons blijven inzetten in de taal die ons het beste past: die van Kunst en Theater.

This is my Pride!

Advertenties

2 thoughts on “Wie is Luna?

  1. Wij stemmen voor Luna

    Like

  2. Luna, Carolien
    Is een stralend inspirerend en lief mooi mens

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s