Luna Lunettes presentatie en hosting

Programma

LL-SF-gordijn-wwwSalon Frivolette

Salon Frivolette is een show bestaande uit een veelkleurig palet van theater, interview, muziek, voordracht, spel, dans én humor. Op ludieke wijze presenteert Luna Lunettes het programma. Zij wordt muzikaal bijgestaan door DirQ, zanger en pianist,  waar zij een liefdevolle professionele verhouding mee heeft. Luna en DirQ betrekken elkaar en het publiek bij de show. Samen dagen zij u uit mee te spelen en te zingen… en misschien een dansje?!

Salon Frivolette is de gedroomde sfeervolle Salon van Luna Lunettes. Salon Frivolette is verrassend, een tikje ondeugend, met ‘n lach en ‘n traan en met gasten van heinde en verre hand in hand samen. Kortom: Uitgaan met diepgang!

De Salon bestaat uit 2 delen: een deel vóór, (minimaal 30 tot maximaal 45 minuten) en een even groot deel ná de pauze*. U kunt natuurlijk ook zelf  gasten aandragen om onderdeel van de show c.q. het programma te zijn; een optreden, een interview, een presentatie et cetera. Luna Lunettes is op haar best ten tijde van improviseren en combineren en DirQ beroert de toetsen op verzoek!

Salon Frivolette is zeer geschikt voor verzorgingstehuizen, maar ook voor bedrijven, familiefeesten en verenigingen.

* U als klant beslist!

Bel 06-20908465 of mail Luna op lunalunettes@gmail.com

 

product-salonchantantSalon Chantant

Ook Salon Chantant is aanpasbaar aan UW wensen, normaal duurt dit programma 45 minuten, maar u kunt door uw wensen kenbaar te maken, onderdelen eraan toevoegen en/of verwijderen.

Tijdens Salon Chantant droomt Luna dat zij op de circustrein zou springen: als in een roadmovie; een zorgeloos, avontuurlijk leven; met één grote familie en een verrassende gast. Bent u binnenkort in haar droom beland?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en vragen met Luna Lunettes op 06-20908465 of mail haar op lunalunettes@gmail.com

Advertenties