Programma

Willkommen, Bienvenue, Welcome!
Luna Lunettes’ Variété presenteert:

Luna & De Poppers
Verhalenverteller Luna Lunettes en muzikaal duo De Poppers vinden elkaar op grote en kleine podia tijdens een festival, theaterdiner of evenement. De liefde voor variété, presenteren, improviseren, theater en muziek brengt hen samen. Zij hebben hun eigen show of repertoire óf zij maken een programma op maat. Met Luna & De Poppers is de regenboog altijd zichtbaar. Zij weten elkaar en u steeds weer te verrassen…. niets is wat het lijkt, na een traan komt een lach en iedereen is welkom!

HUIZE KLIVIA

Het programma “Huize Klivia”
Bewoners en personeel van Huize Klivia maken zich zorgen om Lorre. Lorre is de papegaai, een paradijsvogel met alle kleuren van de regenboog en altijd vrolijk. Maar nu niet. Waarom verliest hij zijn weelderige veren? En waarom verstopt hij zich zo stilletjes in zijn kooi? Zuster Klivia en muziektherapeut Dirk halen dokter Don erbij. Krijgen zij het samen met u voor elkaar…. komt Lorre weer uit de kooi? En komt de goede stemming er weer in?
Interactief muzikaal verteltheater
In de muzikale voorstelling “Huize Klivia” brengen verteller Luna Lunettes en het muzikale duo De Poppers een verhaal en liedjes die gebaseerd zijn op de razend populaire tv serie “Ja Zuster, Nee Zuster” uit 1966-1968 van Annie MG Schmidt en Harrie Bannink. “Laten we allemaal doen wat we willen, zonder te schreeuwen en zonder te gillen…”  Een theatraal feestje met een goed verhaal, gekke liedjes, grappige spelletjes en misschien een dansje!
Huize Klivia is zeer geschikt voor verzorgingstehuizen, maar ook voor bedrijven, familiefeesten en verenigingen. Het programma is aan te passen aan uw wensen.
Info en boekingen: 06-2090 8465 of mail Luna op lunalunettes@gmail.com ovv Huize Klivia

KONING HULST door Luna Lunettes

De kortste dag, de langste nacht. Brrrr. Tijdens deze winterzonnewende vertelt Luna Lunettes over twee broers die strijden om de macht over licht en donker. De zomer en de winter, Koning Eik en Koning Hulst. Of kunnen we samenwerken in deze donkere dagen waarin we hunkeren naar licht en liefde. Deze of een van Luna’s andere winterverhalen zijn geschikt voor binnen en buiten, voor jong en oud. Liever een muzikaal programma? Dan haalt Luna er een van haar muzikale vrienden bij!
Winterzonnewende 2021
In De Soep- en Verhalentent op volkstuinpark Buitenzorg in Amsterdam Noord ontvangt Tilly Trekhaak haar gasten met muziek. Het verhaal van Koning Hulst, verteld door Luna Lunettes, kunt u beleven in zeer klein gezelschap in hartverwarmende sfeer met licht en lekkers. En misschien heeft u zelf een winterse bijdrage, bijvoorbeeld een lied of voordracht?!
DATA: zaterdag 18, zondag 19, maandag 20, dinsdag 21, woensdag 22 december 2021
TIJD: 15:30 uur
KOSTEN: vrijwillige bijdrage of 7,50 pp. (De helft van de inkomsten gaat naar Stichting Aap)
Wij willen weten hoeveel gasten wij kunnen verwachten, dus aanmelden is noodzakelijk.
Info en boekingen: 06-2090 8465 of mail Luna op lunalunettes@gmail.com ovv Koning Hulst

Luna en De Dottinies
OP JACHT

Verhalenverteller Luna Lunettes vertelt het verhaal van de jager op jacht. Muzikaal duo De Dottinies zingen nostalgische liedjes met een lach en een traan. Dit trio speelt het spel van jagen, missen en raken. Speelt u mee? Vinden Luna en De Dottinies rust? En hoe zit het met de liefde? Hoe dan ook; muziek verbindt!
OP JACHT is het meezing programma van Luna Lunettes en De Dottinies. Tijdens de show kunt u meespelen met de Dottinies-muziekbingo. Twee keer 35 minuten verhalen en nostalgische liedjes van onder andere De Selvera‘s.
OP JACHT is bijzonder geschikt voor woonzorgcentra en in overleg aan te passen aan bijna ieder evenement.
Info en boekingen: 06-2090 8465 of mail Luna op lunalunettes@gmail.com ovv Op Jacht