Luna Lunettes presentatie en hosting

Programma

Theatrale Salon

De Theatrale Salon is de muzikale cabareteske gelegenheid van ludieke salonnière Luna Lunettes met muziek, theater, interview, voordracht, spel én humor. Luna Lunettes heeft muzikaal multi-talent DirQ uitgenodigd, zij dagen elkaar én u uit tot mee zingen – spelen en misschien zelfs een dansje?!

Luna Lunettes’ Theatrale Salon is verrassend, een tikje ondeugend, met ‘n lach en ‘n traan en met liedjes van heinde en verre.
DirQ zingt en speelt zorgvuldig gekozen bekende Nederlandse nummers. En misschien zijn zelf geschreven ontroerende “Toen” waarvoor hij de hoogste score van de vakjury ontving tijdens de Amsterdamse voorronde van het COC Songfestival 2017.

Luna vertelt verhalen en draagt voor uit bundels die ertoe doen. Zij improviseert erop los en misschien weet zij het publiek te verleiden tot het betreden van “het podium”. Want iederéén is bijzonder en welkom als VIP.

In de Theatrale Salon gaan vermaak en diepgang hand in hand samen.

De Theatrale Salon is zeer geschikt voor verzorgingstehuizen, maar ook voor bedrijven, familiefeesten en verenigingen.

* U als klant beslist!

Bel 06-20908465 of mail Luna op lunalunettes@gmail.com

Cirque Chantant

Ook Cirque Chantant is aanpasbaar aan UW wensen, normaal duurt dit programma 45 minuten, maar u kunt door uw wensen kenbaar te maken, onderdelen eraan toevoegen en/of verwijderen.

Tijdens Cirque Chantant droomt Luna dat zij op de circustrein zou springen: als in een roadmovie; een zorgeloos, avontuurlijk leven; met één grote familie en een verrassende gast. Bent u binnenkort in haar droom beland?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en vragen met Luna Lunettes op 06-20908465 of mail haar op lunalunettes@gmail.com

Advertenties