Wereld Première…

Ja, lieve mensen, jullie zullen wel denken hoe doet Luna Lunettes dat? De ene week nog een Diner Chantant en de volgende week een show genaamd ‘Kerst met Ballen’. Nou dat zal ik jullie vertellen…

Wij hebben gewoon een heel goed team! Een team die vertrouwen in elkaar heeft, elkaar precies aanvoelt op de momenten dat het ertoe doet en natuurlijk met enige regelmaat… oefenen. Maar ook een inspirerend publiek! Ons publiek komt van heinde en verre en is van velerlei pluimage… dat maakt dat iedere show anders wordt en dat er na de show, bij het dessert of tijdens de ‘nazit aan de bar ideeën en ervaringen uitgewisseld worden… en dat kan er verhit aan toe gaan… wat weer inspiratie is voor een volgende keer.
ezgif-ll-kerstwens2017
Onze Wereld Première van Kerst met Ballen is op zaterdag 10 december in Casablanca Variété op de Zeedijk 24, bel om te reserveren met Astrid: 06-5107 1252.