Koning Hulst in de Soep- en Verhalentent

HELAAS OOK WIJ ZIJN GETROFFEN DOOR DE ZWARE LOCKDOWN, ALLE VOORSTELLINGEN ZIJN GEANNULEERD! WIJ HOPEN OVER 365 DAGEN DIT PROGRAMMA WEER OP TE NEMEN, WANT HET VERHAAL VAN KONING HULST IS TIJDLOOS.

De kortste dag, de langste nacht. Brrrr.
Tijdens deze winterzonnewende vertelt Luna Lunettes het verhaal van twee broers die strijden om de macht over licht en donker. De zomer en de winter, Koning Eik en Koning Hulst. Of kunnen we samenwerken in deze donkere dagen waarin we hunkeren naar licht en liefde?

Winterzonnewende 2021
In De Soep- en Verhalentent op volkstuinpark Buitenzorg in Amsterdam Noord ontvangt Tilly Trekhaak haar gasten met muziek, soep en verhalen. Het verhaal van Koning Hulst, verteld door Luna Lunettes, kunt u beleven in zeer klein gezelschap in hartverwarmende sfeer met licht en lekkers. En… misschien heeft u zelf een winterse bijdrage, bijvoorbeeld een lied of voordracht? 

Zie ook: Luna Lunettes programma en Tuinpark Buitenzorg

 

Een gedachte over “Koning Hulst in de Soep- en Verhalentent

  1. Fijn idee! Succes ermee, fijne feestdagen & een gelukkig 2022 met je geliefden!

    Like

Reacties zijn gesloten.